Over mij

Moviemates Studio's is een jong, creatief en enthousiast video productie bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms, aftermovie's, trouwvideo's en drone video's. Wij willen uw doelgroep echt raken. Wij streven naar de beste kwaliteit die wij u kunnen bieden.

Lars Klis

Mijn naam is Lars Klis, 19 jaar oud en al vanaf 2015 bezig met filmen. Eigenlijk is het voor die tijd allemaal al begonnen. Als een kleine jongen was ik altijd al bezig met foto’s en video’s. Vanaf 2015 ben ik begonnen met Moviemates, in een later stadium is dit veranderd naar Moviemates Studio’s. Vanaf 1 mei 2020 is Moviemates Studio’s dan echt een officieel bedrijf. Tussen 2015 en 2020 is er veel gebeurd, we zijn flink gegroeid. Zo zijn we inmiddels 3 camera’s verder en kunnen we cinematische beelden maken in 4K. Tegenwoordig kunnen we ook luchtbeelden maken met onze drone, deze hebben we inmiddels ruim een jaar en wat zijn we er nog steeds blij mee.

We hebben al veel gemaakt in de afgelopen jaren. Trouwerijen, musicals, feesten, festivals en natuurlijk bedrijfsfilms. Ook hierin ben ik zelf flink gegroeid, heb veel mogen leren en ervaren, daar ben ik trots op. Ik ben trots op waar ik nu sta, en weet zeker dat ik nog veel ga groeien en leren.

Ik zelf kom uit het sprookjesachtig Kaatsheuvel. Zelf volg ik op dit moment de opleiding audiovisueel specialist aan het SiNTLUCAS in Eindhoven. Dit is een 4 jarige opleiding.

Na mijn opleiding wil ik fulltime werken aan Moviemates Studio’s, toffe bedrijfsfilms en aftermovie’s maken.

0
Videos
0
Gemiddelde cijfer van onze klanten
VAARDIGHEDEN
CAMERA TECHNICUS 100%
DRONE PILOOT 95%
PREMIERE PRO 98%