PROCES

Hoe gaan wij te werk

Moviemates Studio’s streeft naar kwaliteit, service en gezelligheid. Wat hiervoor de stappen zijn die wij ondernemen ziet u hierbeneden.

01.

Kennis-making

De kracht van dit jaar? Video! Iedereen zit op het internet online, daarom is de beste manier voor uw verhaal een video. Van bedrijfsfilm tot aftermovie tot huwelijksvideo, wij maken het allemaal. Onze eerste stap om hiervoor een realisatie te maken is een kennismaking, luisteren naar wat u wilt. Wij laten ons inspireren door uw verhaal.

Contact
02.

Pre-Productie

Als volgende gaan wij alles tot een geheel brengen op papier. Denk hierbij aan stijl, geluid en de boodschap. Met een mooi en duidelijk document zullen wij dit aan u aanleveren, en zullen wij samen kijk naar waar nodig.

03.

Opnames

Tijdens de opnames word alles werkelijkheid. Het is een gezellige dag, waarbij we vliegen met een drone en filmen vanaf de grond. Op deze dag zorgen wij dat alles samen komt camera, geluid en licht. Wij zorgen dat u geen zorgen heeft en dat u samen met ons mee kan kijken. Zodat alles naar wens is.

Drone
04.

Editing

Na de opnames worden alle beelden op onze harde schijven gezet en beginnen wij met het maken tot een geheel. Hier komt alles samen en maken wij de prachtige beelden nog een stukje mooier en levendiger.

05.

Feedback

Na het bewerken van de video is er ruimte voor feedback op de gemaakte video. Zo kunnen we nog aanpassingen maken die er nog nodig zijn om uw video nog meer naar uw smaak te trekken.

Wij van Moviemates Studio's werken met onbeperkt feedbackrondes wij verzekeren u hiermee precies de video die u wilt.

06.

Oplevering

Als de video is zoals u hem wilt zorgen wij voor een nette oplevering. Wij kunnen dit over de mail doen of wanneer gewenst via een USB-stick. Zodra u de video online zet gaat ook de video bij ons op de portfolio, zo zien uw klanten nooit de video eerder dan dat u wenst.

Over mij