Over ons

0
Lentes jong

Het brein achter moviemates studio's

Lars Klis

Mijn naam is Lars Klis, 21 jaar oud en trotse eigenaar van Moviemates Studio’s.

Sinds 2015 al bezig met filmen en sinds mei 2020 een officieel bedrijf. Eigenlijk is het voor die tijd allemaal al begonnen. Als een kleine jongen was ik altijd al bezig met foto’s en video’s. Vanaf 2015 ben ik gestart met Moviemates, in een later stadium is dit veranderd naar Moviemates Studio’s. Waar wij gevestigd zijn woon ik ook, in Kaatsheuvel.

Wij van Moviemates Studio’s gaan verder en denken graag met jou mee. Zo maken we van jouw idee werkelijkheid. Het maken van outstanding video’s die jouw doelgroep echt raakt, dat is ons doel. Wij houden van een uitdaging en kiezen de weg die nodig is. Zo blijft jouw video uniek.

Wij zijn specialisten op het gebied van het realiseren van bedrijfsfilms en aftermovie’s. Hierbij moet gedacht worden aan promotievideo’s, vacaturevideo’s en video’s voor festivals. Dit houd ons natuurlijk niet tegen om andere video’s over te slaan. Wij zijn namelijk breed inzetbaar en gaan geen uitdaging uit de weg.


Filmmaking

Unieke video's verdienen een unieke camera. Met onze RED Scarlet-W maken wij de mooiste plaatjes. Shooten in een hogere resolutie dan 4K is geen probleem, deze baas schiet 5K in R3D RAW. Door dat wij filmen in R3D RAW kunnen wij in de edit veel informatie terug halen die in een andere camera verloren gaan.

Concept

Unieke video's verdienen unieke verhalen. Wij gaan verder dan alleen mooie plaatjes maken. De video begint hier, van het brainstormen tot aan een definitief concept. Wij maken van jouw idee, een video die echt werkt.

Drone

Unieke video's verdienen unieke beelden. Dit doen wij onder andere door vanuit de lucht cinematische beelden te maken met onze drone. Deze grote vriend heeft op grote hoogte al veel van Nederland en omstreken gezien.

Edit

Unieke video's verdienen unieke samenstellingen. Onze edit sessie, de plek waar alles samenkomt en urenlang word gewerkt om alles in de kleinste details perfect te krijgen. Een video van Moviemates Studio's herken je meteen!

Ons werk is maat werk

Onze Moviemates

Deze maten gingen jou voor, ben jij onze volgende?